HTML

Utazz Busszal!

A buszos utazások blogja

Friss topikok

  • GERI: Nagyon jó ötlet volt ez az utazási iroda! Nem akarja a Hajdú Volán vissza venni Debrecenben a hel... (2010.05.27. 23:37) Elkezdődött...

Linkblog

Archívum

2009.03.31. 19:44 BusszalUtaztató

Elkezdődött...

Végre  elkészült a  HajdúVolánTours,  vagyis  a  www.utazzbusszal.hu  vadonat új  weboldala. A  jövőben  ezen a (weboldalunkról is  elérhető)  blogon  tudnak  utasaink véleményt  mondani szolgáltatásainkról, és általános  kérdéseket  megvitatni  velünk.

A  blogon nincs  előzetes  moderáció,  de  etrmészetesen -mivel ez egy  kereskedelmi blog-  élhetünk a  moderáció  lehetőségével.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://utazzbusszal.blog.hu/api/trackback/id/tr391038146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MacTom · http://www.mactom.hu/blog/ 2009.04.01. 12:15:07

Hű ez nagyszerű, már alig vártam. Remélem sok hasznos bejegyzés lesz olvasható ezen a blogon.

GERI 2010.05.27. 23:37:56

Nagyon jó ötlet volt ez az utazási iroda!
Nem akarja a Hajdú Volán vissza venni Debrecenben a helyi üzemet a dkv-tól? Amióta ez a cég üzemelteti a helyi buszos közlekedést a városban, csak katasztrófa van!! Minden értelmes buszjáratot (27-es, 28-as stb.) megszüntettek vagy összevonták őket amiből sok jó nem sült ki.
Hiányoznak a régi helyi-s Ikarus-ok a városból!
süti beállítások módosítása